Tillverkning & material

Graverade plastskyltar
Våra graverade plastskyltar används för all typ av utomhusskyltning, inomhusskyltning samt namnskyltar. Du väljer själv skyltfärg, skyltform, skyltstorlek, textstorlek, typsnitt, symboler och fästmetod. Materialet kommer från ett urval av de bästa leverantörerna i världen. Genom att använda vår ”Gör din egen skylt” kan du enkelt designa en skylt som passar dig.

Skyltens maximalmått är 610 × 305 mm och du kan göra allt från små namnskyltar till stora informationsskyltar. Exempel och inspiration hittar ni under ”Skyltbiblioteket”.

Skyltarna tillverkas av ett 1,6mm tjockt plastlaminat i två skikt, ett övre som utgör skyltfärgen och ett undre skikt som blir textfärgen. Det övre skiktet är 0,08mm tjockt. Tillverkningen utförs av vår lasergravyrmaskin från Gravotech. Plasten läggs ner i maskinen som med hjälp av laser graverar fram den text som ni utformat i vår "Gör din egen skylt". Därefter skärs skyltformen ut, också den med hjälp av laser. Skyltarna plockas ur maskinen, tvättas, packas och skickas direkt till er.

Våra plastskyltar är prisvärda med hög kvalité, lång hållbarhet och god färgåtergivning. Guld och silver bakgrunderna har en metallisk karaktär som påminner om mässing och aluminium.
Träskyltar

Vi använder oss av 4 mm tjocka MDF skivor med fanér i lönn, körsbär eller ek. Vi graverar och skär ut din önskade skylt med hjälp av våra lasermaskiner, på samma sätt som vid tillverkning av plastskyltar.

Träskyltarna vi tillverkar kan användas till all möjlig inomhusskyltning och ger en gammaldags och exklusiv känsla.

Träskyltens maxmått är 610 × 305 mm

Akrylskyltar

Vi tillverkar både transparenta och vita akrylskyltar. De inger ett mycket exklusivt intryck och passar alldeles utmärkt som t.ex. dörrskyltar eller företagsskyltar.

Skyltarna tillverkas av 6 mm tjock transparent plast eller 5 mm tjock vit plast. Skyltarna skärs ut i våra lasermaskiner.

Akrylskyltens maxmått är 610 x 305 mm.